Smart online booking

In een paar stappen geeft Briq jouw klanten een gestroomlijnde online boek ervaring, zodat zij in een paar klikken dagje uit met verschillende activiteiten kunnen plannen. Wanneer de boeking is afgerond, worden de tijdslots automatisch in jouw agenda geüpload. Het wordt niet makkelijker dan dat.

#1

Selecteer één of meer activiteiten

Verkoop multi-activiteiten, deals en services in één enkele boeking. Meer dan 20% van alle boekers doet een upsell / cross-sell!

#2

Kies een tijd die uitkomt

Briq laat de klant de tijden zien die, gebaseerd op je capaciteit, jou het beste uitkomt. Je gasten boeken de activiteiten plus snacks, een diner of andere benodigdheden terwijl alles keurig en precies in jouw schema wordt gezet.

#3

Boek een uniek uitje gebaseerd op jouw behoeftes

Briq’s unieke slimme planner maakt het ideale programma. Hierdoor worden jouw bezetting geoptimaliseerd. Marketeers zien de verkoop met gemiddeld 20% stijgen wanneer je gepersonaliseerde ervaringen gaat aanbieden.

#4

Betaal online

Ontvang online betalingen direct! 1 op de 7bezoekers rond de boeking af in de online webshop! Jouw klanten zijn geneigd om hun aankoop af te ronden als ze bij de checkout zijn aangekomen, daarom wil jij ze op dat moment niet meer kwijtraken.

#5

Ontvang je boeking per mail

De activiteiten zijn geboekt op de gekozen tijdslots en de beschikbaarheid is aangepast. Als de boeking eenmaal compleet is, worden de tijdslots automatisch geüpload in je schema en de capaciteit wordt op precieze wijze geoptimaliseerd.