Online reserveringssysteem voor suppen

Kies voor het beste online reserveringssysteem om jouw SUP-activiteiten te verkopen. Met Briqs reserverings- en planning software boeken gasten gemakkelijk online hun sportieve dagje uit, waardoor je veel tijd bespaart en de gastervaring verbetert.

Laat gasten hun eigen dagje suppen samenstellen

In slechts een paar klikken boeken gasten alles wat ze nodig hebben voor de beste SUP-ervaring. Van een paar uur suppen tot complete arrangementen met een lunch of een hapje en een drankje.
Suppen
Lunch
Suppen
Hapje en drankje
Krijg meer boekingen
De mobielvriendelijke webshop maakt het voor gasten makkelijk om waar en wanneer ze willen hun favoriete arrangement te boeken.
Extra opties bijboeken
Tijdens het boeken kunnen gasten gemakkelijk extra’s boeken, zoals een extra uur suppen, accessoires of lunch. Dit leidt tot meer omzet.
Online zichtbaarheid
Wij helpen je met een online strategie, zodat meer gasten jou zullen vinden en je bedrijf groeit.

Bereik nog meer met Briq

Alle integraties die je nodig hebt om je activiteiten te verkopen

Bekijk al onze beschikbare integraties die je helpen nog efficiënter te werken en de beste ervaring aan je gasten te bieden.

Start nu met Briq

Wil je meer klantgericht en datagedreven werken, tijd besparen op boekingen, jouw gemiddelde boekingswaarde verhogen en de beste arrangementen met meerdere activiteiten aanbieden?

Start dan met het reserveringssysteem en de planning software van Briq.

Latest articles

Copyright © 2016-2022 Briq Bookings BV. Headquarters: Utrecht, The Nederlands. Alle rechten voorbehouden.
BTW nummer: NL859096087B01 en KvK: 72395745