Onze nieuwste

Releases

Ons team streeft ernaar BRIQ eenvoudiger, sneller en beter te maken. Hieronder staan onze meest interessante releases. Ontdek wat ons team de laatste tijd heeft ontwikkeld.

Buttons “Dit wil ik” en “Bekijk deals” in de shop
4/11/2019
Het toevoegen van de extra knoppen is een CRO (Conversion Rate Optimization) A/B test geweest, met positieve resultaten. Knoppen nodigen uit tot klikken en kunnen zo bezoekers het bestelproces intrekken.
Tekst toevoegen aan Briq bevestigingsmail template
1/11/2019
In het e-mailtemplate van de bevestigingsmail kan je nu zelf een stukje tekst toevoegen. Wanneer je hier gebruik van wil maken ga je via het tandwiel naar het tabblad Emails, om vervolgens het Custom text confirmation email veld te vullen.
Verbeterde weergave zakelijke boeking
11/10/2019
Klikpaden zijn verbeterd, zodat de juiste informatie sneller voor handen is bij zakelijke klanten.
Afbeeldingen bij Extra's in bestelstraat
7/10/2019
Bij Extra’s (de upsell producten) in de bestelstraat worden nu ook afbeeldingen getoond. De aanpassing is doorgevoerd omdat afbeeldingen volgens testen bijdragen aan een goed gevoel en door mentale stimulatie zorgen voor een positiever gevoel bij het boeken van een activiteit.
Verbergen van inactieve producten en deals
23/9/2019
In Products in het tabblad Products of Deals was het voorheen niet mogelijk om inactieve producten of deals te verbergen. Dat is nu wel mogelijk.
Exclusieve producten online kunnen verkopen
20/9/2019
In Product is onder Edit product “Exclusive” toegevoegd. Zet dit vinkje aan wanneer het product als exclusief product wordt aangeboden. Note: wanneer je een boeking plaatst met een exclusief product, dan kunnen andere producten niet in hetzelfde timeslot worden gescheduled.
Gebruik van Google markups
16/9/2019
Door gebruik te maken van markups geeft Google de productpagina’s meer zichtbaarheid door bijvoorbeeld een afbeelding, beschrijving of prijzen te tonen. Voorheen was alleen de URL van de website en productnaam zichtbaar.
Datumselectieveld in schedule
13/9/2019
Voorheen moest de start- en einddatum van afwijkende openingstijden in twee aparte velden worden ingevoerd op de Schedule pagina in de BRIQ.app. Deze zijn nu samen gevoegd. Klik binnen het datumselectieveld een dag aan of selecteer een periode (startdatum en einddatum). Bestaande aangepaste openingstijden kunnen nu ook later gewijzigd worden
Namenlijsten “knippen en plakken”
2/9/2019
Het is mogelijk gemaakt om grotere hoeveelheden namen te knippen en plakken in het “edit visitors” scherm. Ga in de bovenste cel staan (of in een andere gewenste cel waar je het plak actie wil starten). Kopieer (bijvoorbeeld vanuit een tekstbestand, e-mail of excelbestand) de lijst met namen en plak deze vervolgens in BRIQ.app. Alle velden worden worden vervolgens van boven naar beneden gevuld. (Let op: dit werkt alleen bij het Name veld, dus niet bij het E-mail veld).
Uitsnede kiezen van de foto bij een deal
30/8/2019
Je kan in BRIQ.app bij de foto van een deal aangeven hoe deze horizontaal en verticaal moet worden uitgesneden op de single page pagina.
Nieuwe homepage widget
28/8/2019
Een nieuwe widget om als ingang van de shop & bestelstraat op jullie eigen website te gebruiken.
Activiteiten kunnen verkopen per team
26/8/2019
Voor activiteiten welke geconfigureerd zijn als teamactiviteit is het mogelijk gemaakt een per persoon prijs en/of een teamprijs in te voeren. Note: Wil je gebruik maken van deze nieuwe prijs mogelijkheid? Neem dan contact op met Nicolien om de instellingen door te nemen.
Financieel contactpersoon toevoegen aan boeking
16/8/2019
In een boeking in het tabblad Customer is de knop Add financial contact toegevoegd. Hiermee kan je een financieel contactpersoon toevoegen aan een boeking. Bijvoorbeeld wanneer de NAW gegevens op de factuur afwijken van de hoofdboeker.
Quick filter “Show today” bij Bookings
2/8/2019
In de Bookings tabel is aan de linkerkant een Quick Filter today toegevoegd. Hiermee kunnen snel alle boekingen met start date (uitvoerdatum) vandaag worden gefilterd.
Modal “invoer gezelschap” actief tonen
29/7/2019
Wanneer men voor de eerste keer in de shop komt, opent direct het modal om te starten met de invoer van het gezelschap. Dit zorgt ervoor dat bij het gebruik van teamprijzen of prijzen per boeking alle bedragen direct geupdate kunnen worden.
Prijzen updaten na invoer gezelschap
29/7/2019
Direct na de invoer van het gezelschap worden de vanaf prijzen omgezet in de definitieve per persoon prijs.
Nieuw product heeft direct aantallen
26/7/2019
Wanneer je via “Add product” een nieuw product aan een bestaande boeking toegevoegd, krijgt deze automatisch het total visitors aantal mee.
Vermelding of de betaling voldaan is
22/7/2019
Op de worklists is een kolom “Paid” toegevoegd waar met Yes of No wordt weergegeven of de boeking al betaald is. Ook op de printversie is dit zichtbaar gemaakt.
Betaalbewijs opnieuw kunnen versturen
15/7/2019
Het is mogelijk gemaakt om, naast de bevestigingsmail (confirmation mail), ook het betaalbewijs opnieuw te mogen versturen. De knop in het linkermenu is veranderd in Send mail.
Meerdere deals in één boeking
12/7/2019
Het is mogelijk gemaakt om meerdere deals in een boeking toe te voegen. In het 'new booking, choose deal en edit schedule' modal is de knop 'Add deal' daarom toegevoegd.