Overstappen naar Briq: gratis, veilig en snel!

De overstap maken naar een online boekingssysteem lijkt lastig, maar Briq helpt je deze stap makkelijk en snel te maken. Ontdek hoe Briq ervoor kan zorgen dat jouw boekingsproces voortaan moeiteloos 24/7 online bereikbaar is.

Daarnaast biedt Briq kansen voor het plannen en optimaliseren van jouw capaciteiten en het werken met een makkelijke online betaalmethode. Blijf lezen en ontdek hoe Briq de overstap naar je eigen online boekingssysteem eenvoudig maakt.

Wij richten jouw webshop gratis in!

Het eerste wat je moet weten is: Wij doen het opzetten van je webshop gratis! Zo kun je snel en duidelijk zien welke voordelen Briq te bieden heeft voor jou. Het enige wat we van jou vragen is om ons wat informatie te geven, de rest doen wij! Voor je het weet heb je je eigen online webshop.

Maak je geen zorgen over het integreren van Briq met applicaties die je momenteel al gebruikt. Briq werkt met vele applicaties, zoals o.a.: WordPress, Zapier, Stripe, Google Analytics en Voucherify. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bestaande data verliest of dat huidige automatiseringen verloren gaan. Wij zorgen er voor dat je bedrijf snel en moeiteloos online gaat.

Onze collega's van Customer Success zullen er voor zorgen dat de overstap naar Briq makkelijk en snel verloopt
Met Briq maak je een sprong vooruit in de online leisure wereld en heb je geen omkijken meer naar de online boekingen. Zo heb jij meer tijd voor nieuwe uitdagingen!

Heb je interesse? Neem contact op met ons voor een gratis demo en ontdek zelf hoe makkelijk en efficiënt onze online boeking software is.