BRIQ Bookings

Vrijheid in vrije tijd

BRIQ Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. We bieden niet alleen een slim en compleet boekingssysteem voor één attractie, maar geven je de vrijheid om verder te kijken en samenwerkingen aan te gaan met andere vrijetijdsbestedingen.

Dat biedt veel nieuwe mogelijkheden voor jou én je bezoeker. Er ontstaan nieuwe combinaties voor je bedrijf en je bezoeker kan zelf een compleet dagje uit samenstellen door meerdere activiteiten tegelijk te boeken. Van museum tot sauna of van pretpark tot restaurant. BRIQ Bookings geeft jou en je bezoeker alle vrijheid in vrije tijd.  

Vrijheid in het samenstellen van een dagje uit

Naast een compleet boekingssysteem voor jou, bouwt BRIQ aan vrijheid voor je bezoeker. Je bezoeker die naast een middagje dierentuin, ook zin heeft om daarna uit te eten in het pannenkoekenhuis in de buurt en de dag het liefst afsluit met een rondje rondvaartboot.

Voor al die bezoekers die een compleet uitje willen boeken, werken wij aan een oplossing waarmee je als bezoeker zelf je dagje uit kunt samenstellen. Van pretpark tot restaurant en van museum tot zwembad. Dat geeft vrijheid in vrije tijd. En dat opent deuren voor jouw pretpark, restaurant, museum of andere vrijetijdsbesteding.

De vrijheid van een digitaal boekingssysteem

BRIQ heeft een slim boekingssysteem ontwikkeld waarmee al je boekingen digitaal worden gepromoot en verwerkt. Daarnaast zorgen we ervoor dat bezoekers je snel online vinden, gemakkelijk kunnen boeken en dat alles in een strak overzicht bij je binnenkomt. Dat geeft jou de vrijheid om te doen waar jij goed in bent: ondernemen.

Succesverhalen

"De primaire focus ligt op een soepel boekingsproces. Daarnaast sluit de look & feel naadloos aan bij de offline experience."
GameCity
"Het bespaart veel tijd om je agenda en boekingen tegelijkertijd te beheren. Dat is geweldig."
Kartfabrique Utrecht
"De onboarding ging snel, BRIQ Bookings heeft ontzettend snel geschakeld en direct toegevoegde waarde geleverd. "
Immersive Almere

BRIQ Bookings maakt reserveren makkelijker en klanten blijer!

50K+

97%

+15