Klanten

Kartfabrique

Sinds 2016 managed de Kartfabrique haar groei met het online reserveringssysteem BRIQ Bookings. Het systeem kan complexe arrangementen aan en nog belangrijker: de gast bepaalt zelf hoe een bezoek aan de Kartfabrique eruit ziet!
Bekijk de shopLees de business case

Adventure City Rotterdam

Het grootste klimpark van Nederland gebruikt de software van BRIQ Bookings om arrangementen online aan te bieden. Ongekend spectaculair in het aanbod en uniek in haar opzet.  
Bekijk de shop

Gamecity

Gamecity Zoetermeer had als doel om alle verkoop online te regelen. Niet meer dat gedoe met tien mailtjes voor één offerte. Sinds 2018 boeken gasten hun ideale programma nu gewoon in een paar klikken online.
Bekijk de shopLees de business case

Immersive

Beleef het ultieme race gevoel in de zeer exclusieve 4D race simulatoren van Immersive. Deze beleving begint al bij het boeken via de webshop en software van BRIQ Bookings.
Bekijk de shop

Escape Factory

Escape Factory gebruikt onze software om hun elf interactieve escape rooms, meeting ruimtes, borrel en dinermogelijkheden te organiseren.
Bekijk de shop

Start vandaag met meer tickets verkopen

BRIQ Bookingssoftware

Personaliseer het programma voor jouw gasten. BRIQ Bookings heeft een krachtige API ontwikkeld waarmee het mogelijk is om verschillende tijdslot activiteiten te reserveren via één boeking.
Bekijk demo

BRIQ Marketing Network

Laat BRIQ Bookings jouw tickets verkopen via het BRIQ Marketing Network. Verkoop tickets via o.a. Google Maps, Instagram Stories, Facebook en Mobile.
Meer info

Succesverhalen

"De primaire focus ligt op een soepel boekingsproces. Daarnaast sluit de look & feel naadloos aan bij de offline experience."
GameCity
"Het bespaart veel tijd om je agenda en boekingen tegelijkertijd te beheren. Dat is geweldig."
Kartfabrique Utrecht
"De onboarding ging snel, BRIQ Bookings heeft ontzettend snel geschakeld en direct toegevoegde waarde geleverd. "
Immersive Almere