Key features

Met Briq boeken jouw gasten een gepland dagje weg gemakkelijk online. Grote groepen en verschillende activiteiten per uitje zijn zo geregeld. Daarnaast is het heel simpel om een activiteit te verlengen of een compleet nieuwe activiteit, inclusief eten en drinken, toe te voegen aan de boeking. Allemaal geregeld in één vlekkeloze boeking. Met Briq, kan je jouw boekingen met 30% laten stijgen in aantallen en waarde.

SLIMME PLANNING

Voeg de volledige ervaring samen!

Bespaar iedereen tijd, zodat jouw werknemers zich kunnen focussen op de gasten. Het hele uitje, precies zoals zij het willen, in één overzichtelijke boeking. In 2020 willen gasten een unieke ervaring, niet precies hetzelfde als de rest. Uit onderzoek blijkt dat 85% van de gasten, binnen iedere leeftijdscategorie, op maat gemaakte ervaringen aantrekkelijker vind dan een one-size-fits-all oplossing.

MOBIle first

Op elk apparaat

100% toegankelijkheid. 82% van alle reizen werd in 2018 via een mobiele telefoon geboekt en meer dan 50% van de boekers, boekt een activiteit maximaal 72 uur van tevoren. De verwachting is dat eind 2021, 73% van alle e-commerce sales via mobiele telefoons plaatsvindt. De komst van 5G zal dit alleen maar versterken. Daarom wordt het steeds belangrijker altijd en overal beschikbaar te zijn met een mobielvriendelijke, responsieve website. 

ONLINE 24/7

Online boeken altijd beschikbaar

Wees altijd daar waar je klant is. Laat jouw klant boeken wanneer het hem uitkomt, niet alleen wanneer jij open bent. Meer dan 40% van alle bezoekers boekt buiten openingstijden. 24/7 online zijn helpt je wereldwijd bezoekers aantrekken en een betere personeelsplanning te maken. Met Briq kan het leiden tot 50% groei van de gemiddelde waarde van een boeking in 12 maanden tijd.

UP-SELL & CROSS-SELL

Krijg meer boekingen binnen!

Meer online boekingen met een hogere waarde. Dat betekent - meer omzet! Onze huidige klanten laten een gemiddelde waarde van €150 per online boeking zien. Vanwege het dynamische en competitieve karakter van de leisure branche zijn bedrijven op zoek naar manieren om op te vallen - of geld te besparen. Het clusteren van bedrijven en activiteiten heeft als voordeel dat het elkaar versterkt en de risico’s binnen een organisatie worden gespreid.

MAKKELIJK ONLINE BETALEN

Krijg vooraf betaald

Sluit snel en gemakkelijk deals. Bespaar tijd en inspanningen van de receptie. Onderzoek toont aan dat meer dan 50% van de consumenten in de categorie Millennials en Gen Z vaker kopen bij merken met financieringsmogelijkheden zoals ‘Koop nu, betaal later.’ Het is hoogstwaarschijnlijk dat klanten hun aankoop voltooien wanneer ze bij de checkout zijn beland, daarom wil je ze op dat moment niet kwijtraken.