Planet Awesome

Planet Awesome: 68% van de gasten boekt buiten de openingstijden

Planet Awesome x Briq

75%

online boekingen

68%

boekingen buiten openingstijden

€ 61,7

gemiddelde online orderwaarde

Een goed systeem is het halve werk

De grootste wens van Planet Awesome was dat gasten zoveel mogelijk online zouden boeken. Een goede, korte salesfunnel helpt daarbij. Alle informatie over de verschillende activiteiten van Planet Awesome is eenvoudig te vinden op de website en wanneer gasten willen boeken, is dat in een paar klikken gedaan. Het resultaat? Een leuke online ontmoeting tussen Planet Awesome en haar bezoekers.

Planet Awesome

"Briq heeft ons de mogelijkheid gegeven om het maximale uit online boeken te halen."

Peter Oosterbroek – Mede-eigenaar van Planet Awesome

Meer aandacht voor belangrijke zaken

Naast het snel en eenvoudig boeken voor klanten, biedt Briq meer voordelen voor Planet Awesome. Zo maakt het overzichtelijke planbord het mogelijk om een betere inschatting te maken van hoeveel personeel er per dag nodig is. Hierdoor kunnen de medewerkers van Planet Awesome zich richten op belangrijke zaken, zoals het ontzorgen van gasten.

"Je hoeft geen whizzkid te zijn om het te begrijpen, want Briq is makkelijk en duidelijk."

Peter Oosterbroek – Mede-eigenaar van Planet Awesome

Een oplossing voor de lange termijn

Het omarmen van een nieuw systeem is geen gemakkelijke keuze. Het Customer Success Team van Briq stond daarom klaar voor een soepele implementatie. Praktische training op locatie en ondersteuning tijdens de implementatie zijn hier voorbeelden van. De medewerkers van Planet Awesome hebben nu de volledige controle en alle kennis die ze nodig hebben om met het reserveringssysteem om te gaan. Ook op het gebied van integraties biedt Briq een groeiend aantal mogelijkheden. Daarom heeft Planet Awesome voor Briq gekozen als oplossing voor de lange termijn.

Start nu met Briq

Wil je meer klantgericht en datagedreven werken, tijd besparen op boekingen, jouw gemiddelde boekingswaarde verhogen en de beste arrangementen met meerdere activiteiten aanbieden?

Start dan met het reserveringssysteem en de planning software van Briq.

Copyright © 2016-2022 Briq Bookings BV. Headquarters: Utrecht, The Nederlands. Alle rechten voorbehouden.