Paintball Hillegom

Bij Paintball Hillegom wordt 40% van de boekingen online gemaakt

Paintball Hillegom is een expert in gastbeleving. Dankzij het reserveringssysteem van Briq hebben zij afscheid genomen van het handmatig invullen van de agenda en ligt de focus nu volledig op daar waar het hoort: het ontzorgen van de gast.

Paintball Hillegom x Briq

40%

online boekingen

20%

boekingen buiten openingstijden

60%

betaalt meteen online

Boeken in slechts een paar klikken

De gast ontzorgen en professionaliteit uitstralen, ook buiten openingstijden – dat was het doel. Inmiddels kunnen gasten met een paar klikken hun perfecte uitje met paintball, lasergame en Crazy Karts boeken. En voor de werknemers van Paintball Hillegom? Dankzij de online boekingen hebben zij ineens 40% meer tijd beschikbaar.

Paintball Hillegom

"Gasten moeten ons altijd kunnen bereiken."

Alex Abbin – Eigenaar van Paintball Hillegom

Geen gepuzzel meer nodig

Voorheen konden gasten alleen telefonisch of per e-mail boeken, tegenwoordig kunnen alle activiteiten 24 uur per dag online worden geboekt. Gasten boeken waar, wanneer en wat ze maar willen. Het reserveringssysteem zoekt automatisch naar de optimale beschikbaarheid en bezetting, dus hoeft er niet meer handmatig gepuzzeld worden met aanvragen.

"Met Briq heb ik overzicht en controle over boekingen zonder ze zelf in te hoeven plannen."

Alex Abbink – Eigenaar van Paintball Hillegom

Persoonlijk contact

Een nieuw boekingssysteem is best spannend en kan veranderingen met zich meebrengen. Het Customer Success Team van Briq traint en begeleidt de teams bij alles wat ze moeten weten over het systeem en hoe ze het goed kunnen gebruiken. Zij begrijpen jouw bedrijf en staan klaar om je op afstand te helpen en te informeren over updates van het reserveringssysteem. Bij Paintball Hillegom waren dankzij het Customer Success Team alle boekingen binnen een dag overgezet en was het systeem snel up and running.

Start nu met Briq

Wil je meer klantgericht en datagedreven werken, tijd besparen op boekingen, jouw gemiddelde boekingswaarde verhogen en de beste arrangementen met meerdere activiteiten aanbieden?

Start dan met het reserveringssysteem en de planning software van Briq.

Copyright © 2016-2022 Briq Bookings BV. Headquarters: Utrecht, The Nederlands. Alle rechten voorbehouden.