Paintball Hillegom

Paintball Hillegom: 40% online boekingen dankzij Briq

Als grootste indoor speelveld van de Benelux is Paintball Hillegom expert in gastbeleving. Dankzij de slimme boekingssoftware van Briq zeiden ze vaarwel tegen het handmatig vullen van de agenda en ligt de focus nu volledig waar het hoort: de gast ontzorgen.

Kies. Klik. Klaar.

De gast ontzorgen en professionaliteit uitstralen, ook buiten openingstijd. Dat was het doel. Gasten boeken nu in een paar klikken hun perfecte potje paintballen, lasergamen en Crazy Karts. En Paintball Hillegom? Die heeft dankzij de online tool ineens 40% meer tijd over.

“Gasten moeten ons altijd kunnen bereiken”
Alex Abbink, eigenaar Paintball Hillegom

Geen gepuzzel meer

Voorheen konden gasten alleen per telefoon of mail boeken. De voicemail zullen zij niet snel meer krijgen, want alle activiteiten zijn online 24/7 boekbaar. Je boekt waar, wanneer en wat je wil. Het boekingssysteem zoekt automatisch naar de optimale beschikbaarheid en bezetting. Dus: geen gepuzzel met aanvragen meer tot in de late uurtjes.

"Met BRIQ heb ik grip, overzicht en controle op boekingen zonder dat ik ze zelf hoef in te plannen"
Alex Abbink, eigenaar Paintball Hillegom

Persoonlijk contact

Een nieuw boekingssysteem is best spannend. De Customer Succes-medewerkers van Briq leren je team alles over het systeem en het goed gebruiken ervan. Zij kennen je bedrijf, staan ook op afstand klaar om te helpen en praten je bij over updates binnen het boekingssysteem. Bij Paintball Hillegom waren alle boekingen binnen een dag overgezet en draaide het systeem.

Het resultaat spreekt voor zich

40%

boekt online

20%

boekt buiten openingstijd

60%

betaalt direct online