Gamecity

20% meer omzet met Briq

Het meest succesvolle vrijetijdscentrum van de regio worden gaat niet over één nacht ijs. Een slim online reserveringssysteem blijkt de sleutel tot succes te zijn. Bij Gamecity begrijpen ze dat als geen ander.

Gamecity x Briq

20%

meer boekingen

70%

online boekingen

25%

boekingen buiten openingstijden

Het perfecte uitje in slechts een paar klikken

Eerst een heat karten, dan iets eten en vervolgens een potje lasergamen. Toen Gamecity Zoetermeer in 2017 zijn deuren openden, konden gasten deze activiteiten alleen telefonisch of per e-mail boeken. Inmiddels is dat helemaal anders. In een paar klikken boeken hun gasten een dagje uit met zelfgekozen activiteiten of een compleet arrangement. Alles wordt online geregeld.

Wim van der Kooij, eigenaar van Gamecity

"Je kunt gasten niet alleen blij maken met een activiteit. De positieve ervaring begint op je website."

Wim van der Kooij – Eigenaar van Gamecity

Snel groeien met minder communicatie

Voorheen waren er soms tien telefoontjes nodig om tot één offerte te komen. Nu komen boekingen automatisch binnen op elk moment van de dag en zijn het er ook nog eens meer. Dat scheelt enorm veel tijd, zowel voor de gasten als voor Gamecity. Bovendien staan alle boekingen nu in een online overzicht en zijn ze eenvoudig uit te breiden of aan te passen.

"Briq was binnen 3 uur up and running en een paar minuten later ontvingen we de eerste boeking. Echt fantastisch."

Wim van der Kooij – Eigenaar van Gamecity

Marketing voor extra boekingen

Vroeger was de zomer een rustige periode voor Gamecity, maar sinds de focus ligt op online boekingen en marketing behoren die stille periodes tot het verleden. Het e-commerce systeem werd onder de loep genomen en succesvolle Google Ads campagnes werden gestart. In drie maanden tijd steeg de omzet met 20% en nu heeft Gamecity ook drukke zomers.

Start nu met Briq

Wil je meer klantgericht en datagedreven werken, tijd besparen op boekingen, jouw gemiddelde boekingswaarde verhogen en de beste arrangementen met meerdere activiteiten aanbieden?

Start dan met het reserveringssysteem en de planning software van Briq.

Copyright © 2016-2022 Briq Bookings BV. Headquarters: Utrecht, The Nederlands. Alle rechten voorbehouden.