Adventure Eefde

In korte tijd al 45% meer boekingen

Adventure Eefde is een kartbaan en familiebedrijf die wordt gerund door Niels Bleumink en Ediño Mölders in Eefde. Zij kwamen voor het eerst in contact met Briq via gokartingtickets.nl, een ticketplatform van Briq waarmee kartbanen eenvoudig meer boekingen en een hogere gemiddelde orderwaarde kunnen behalen.

Adventure Eefde x Briq

€24.424

totale orderwaarde in maart 2021

743

gasten in maart 2021

+45%

boekingen in maart 2021

Een duidelijke en korte salesfunnel

Nadat Adventure Eefde via gokartingtickets.nl al een beetje een beeld van Briq had, kozen ze voor Briq om een nieuwe totaaloplossing te implementeren.  De overgang verliep soepel en succesvol dankzij het regelmatige contact dat Adventure Eefde met Briq had en de geleidelijke opzet van de webshop. Ze kregen persoonlijke en online begeleiding gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat ze het reserveringssysteem zo goed mogelijk konden gebruiken.

Nu bieden zij een soepele en efficiënte boekingsflow aan hun gasten. Eén van de grootste voordelen die Adventure Eefde in deze korte periode al heeft gemerkt is dat de navigatie van de webshop zo eenvoudig en duidelijk is dat er bijna geen vragen van klanten zijn.

De webshop van Adventure Eefde

"Het is fijn dat er altijd iemand is met wie je direct kunt bellen voor hulp."

Ediño Mölders

Tevreden gasten, tevreden team

De medewerkers van Adventure Eefde zijn zeer tevreden over de nieuwe samenwerking met Briq. Met de koppeling met hun tijdregistratiesysteem Innomeer zal alles nu soepeler verlopen dan voorheen. We vroegen Ediño om Briq in drie woorden samen te vatten, waarop hij zei: “Doet wat het belooft. Als je huidige systeem vaak problemen heeft of als je nog niet bekend bent met online boeken, is dit een absolute must. Tegenwoordig wordt er zoveel online geboekt en dan heb je gewoon een goed functionerende webshop nodig. Dat is Briq voor ons.”

“Briq werkt gewoon goed. Het is makkelijk te begrijpen voor zowel de gasten als de medewerkers die ermee moeten werken. Het is duidelijk en je kunt de beschikbaarheid gemakkelijk wijzigen indien nodig.”

Ediño Mölders

Samen op weg naar succes

Er is geen mooier compliment dan klanten die vertellen wat voor positieve impact het product van Briq heeft op hun bedrijf. Wil je meer weten over hoe Briq jouw leisure onderneming kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Start nu met Briq

Wil je meer klantgericht en datagedreven werken, tijd besparen op boekingen, jouw gemiddelde boekingswaarde verhogen en de beste arrangementen met meerdere activiteiten aanbieden?

Start dan met het reserveringssysteem en de planning software van Briq.

Copyright © 2016-2022 Briq Bookings BV. Headquarters: Utrecht, The Nederlands. Alle rechten voorbehouden.