Afstand houden in de vrijetijdsindustrie

Briq wil ervoor zorgen dat de vrijetijdswereld blijft draaien, dus we zullen jou en jouw gasten helpen om veilig te blijven. Zo kan jouw bedrijf ook in deze moeilijke tijd de volgende stap zetten door gepersonaliseerde gastervaringen te creëren, jouw capaciteit te optimaliseren en up- en cross-selling aan te bieden en hiermee de gemiddelde bestelwaarde te vergroten.

Als de vrijetijdslocaties weer worden heropend, kan Briq helpen om aan de sociale afstand van 1,5 meter te voldoen.

Bekijk de demoOf direct registreren

#1

Geautomatiseerde capaciteitsplanning

Houd je aan de richtlijnen en zorg voor een zorgvuldige verspreiding van bezoekers. Onze slimme boekingssoftware automatiseert de capaciteitsplanning op basis van tijdsloten die zijn geoptimaliseerd door slimme algoritmen. Als je gasten een boeking plaatsen of een wijziging willen doen, zal de software de informatie automatisch in jouw systeem bijwerken.

#2

Bezoekers voorspelling

Om de juiste ervaring tijdens het reserveren te garanderen, zullen we ervoor zorgen dat de mogelijkheden zijn afgestemd op jouw capaciteit en agenda. Daardoor kun jij voorspellen hoeveel bezoekers jouw locatie zullen bezoeken en hiermee de personeelsplanning aanpassen.

#3

Contactloze betalingen

De reserveringen worden vooraf betaald via de bekende online betaalmethodes. Wij stimuleren jouw bezoekers om online te betalen om ervoor te zorgen dat direct contact op de locatie niet nodig is. Snel, gemakkelijk en veilig.

#4

Eén reserveringstool

Al jouw activiteiten zijn 24/7 online te boeken via alle apparaten. Via het slimme algoritmen kunnen klanten gepersonaliseerde arragementen creëren en tegelijkertijd jouw capaciteit optimaliseren. Klanten hebben ook de mogelijkheid om online te kunnen up- en cross-sellen waardoor de gemiddelde bestelwaarde wordt verhoogt. Optimaliseer jouw online winkel en marketing activiteiten door de unieke boekingsinzichten en statistieken. Onze reserveringstool kan eenvoudig worden geïntegreerd met vele andere software.